Binnen 1 werkdag geleverd
Huurtermijn van 4 weken
Gemakkelijk bestellen
Kies je eigen aflevermoment

Oldehove Recycling: uw partner in afvalcontainer verhuur en afvalverwerking

Afvalcontainer huren of afval brengen voor Leeuwarden en omgeving?

Wilt u een afvalcontainer huren voor uw bouw-, tuin- of sloopafval? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij brengen de container bij u op locatie in Leeuwarden en omgeving, en halen deze ook weer bij u op. Ook kunt u een volle container direct laten omwisselen voor een nieuwe afvalcontainer, wel zo gemakkelijk!

Wilt u uw afval zelf afvoeren? Wanneer u uw afval zelf wilt afvoeren, kunt u prima bij ons terecht. Wij zijn de milieustraat van Leeuwarden en omgeving en vrij toegankelijk voor bedrijven én particulieren. U kunt bij ons zonder afspraak uw afval brengen tegen een kleine vergoeding.

Ons professionele en enthousiaste team staat altijd voor u klaar, zowel op kantoor als in de buitendienst. We hebben een groot aantal ervaren chauffeurs die er dagelijks voor zorgen dat de afvalcontainers worden bezorgd en het afval weer bij u worden opgehaald.

Passie voor recycling
Wij zorgen voor goede en professionele recycling van het aangeleverde afval, waardoor er nieuwe grondstoffen en producten van gemaakt kunnen worden.
Snelle levering
Door ons grote aanbod aan afvalcontainers kunnen wij snel leveren in Leeuwarden en omgeving.
Jarenlange ervaring
Door onze jarenlange ervaring zijn we de containerverhuurder, het recyclebedrijf en de afvalexpert in Leeuwarden en omgeving.
Bestel hier eenvoudig uw afvalcontainer

Selecteer hieronder de afvalsoort en het gewenste formaat voor uw afvalcontainer en vind direct wat u zoekt.

Bekijk hier al onze afvalcontainers en bestel eenvoudig uw container

Via ons handige totaaloverzicht van al onze containers ziet u in een oogopslag welke container voor uw afvalsoort de beste oplossing is.